Global Innovation Day, euskal berrikuntzaren urteko hitzordu nagusia, 2025eko azaroaren 5ean izango da, 11:00etatik 13:30era, Basque Culinary Center-en GOe – Gastronomy Open Ecosystem topaketan, gastronomiarako grina talentuarekin, ikerketarekin, berrikuntzarekin eta ekintzailetzarekin uztartzen duen konbergentzia espazio hau ofizialki inauguratu eta aste gutxira.

Global Innovation Dayk Kantauri itsasoko olatuak gogora ekartzen dituen abangoardiako gune hau aukeratu du Gipuzkoako hiriburura itzultzeko. Ingurune hori sormena, lankidetza eta berrikuntza bere forma guztietan sustatzeko diseinatuta dago.

Esparru horretan, jardunaldiak benetako berrikuntza proiektu bihurtu diren esperientzia eta kasu praktikoak bilduko ditu zientziaren esparruan, eta unibertsitateko eztabaida eta elkarrizketa inspiratzaile bat izango ditu pentsamenduaren eta sormenaren figura nabarmenen artean, ezagutza partekatzeko eta berrikuntzaren ekosistemarekin konektatzeko espazio bat eskainiz.

Bertaratzea herritar guztientzat dago zabalik, aldez aurretik izena emanda, edukiera mugatua baita.

Partekatu albiste hau

Albiste gehiago